Cetyl Stearyl Alcohol

Cetyl Stearyl Alcohol

1. Solid hvit waxy som produkt med mild fett-aktige odour.2. Råstoff i produksjon av kjemiske mellomprodukter og surfactants.3. Brukes direkte som smøremiddel, et skum inhibitor, og en konsekvens-gir faktor i kosmetikk og farmasøytisk formulations.4. Dette produktet er 100% vegetabilsk opprinnelse og Kosher certified.5. Emballasje i 20kg netto PP bag; 11.2mt netto palletised eller 14mt netto løs farse
Cetyl Stearyl Alcohol
Google
 

Contact Us:

Company Name:

SURIACHEM SDN BHD

Contact Person: Mr. Teck Long Chen 
Mobile Phone: 60123135286
Telephone: 60-3-33239971
Fax: 60-3-33234471
Street Address: 41a (Back) Jalan Goh Hock Huat , Klang , Selangor
Country/Region: Malaysia
Zip: 41400
Website: http://www.suriachem.com;http://gse110171999.en.yesbtob.com